LAAN VAN RIJN

Exclusieve landhuizen & Monumentale woonboerderij

Prijzen vanaf € 985.000 v.o.n. 

U woont hier aan uw eigen oprijlaan

Misschien bent u wel één van de gelukkigen die in Laan van Rijn de sleutel in het slot steekt van een nieuw riant landhuis of misschien wel de volledig gerenoveerde monumentale woonboerderij? Over exclusief en royaal wonen gesproken! En dat ook nog eens op een centraal  in Nederland gelegen en uitstekend bereikbare locatie met de historische binnenstad van Utrecht binnen handbereik.

Dit prestigieuze project bestaat uit acht vrijstaande landhuizen die rond de uit 1889 daterende monumentale boerderij komen te liggen. U woont hier als het ware in uw eigen wijkje. Laan van Rijn ligt aan de lommerrijke Zandweg, daar waar het vroeger allemaal begonnen is.

U woont hier als het ware aan uw eigen oprijlaan.

 

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

De landhuizen bieden u maar liefst 225 m2 woonoppervlakte. Riant wonen met een spectaculaire vide bij de living, en samen met de woonkeuken heeft u alleen al op de begane grond ruim 80 m2 woonoppervlakte. De gevel aan de videzijde is over twee woonlagen geheel in glas uitgevoerd. Op de twee verdiepingen is voldoende ruimte voor vijf slaapkamers en twee badkamers. Uiteraard heeft uw master bedroom een walk in closet. Letterlijk veel licht en ruimte om heerlijk te wonen.

De monumentale boerderij biedt karakter en ruimte voor één of twee woningen, met in totaal ruim 400 m2 woonoppervlakte. Met respect voor het verleden komt de historie hier weer tot leven, aangepast aan de eisen en wensen van de moderne tijd. Zoveel ruimte dat u uw hier uw eigen dromen kunt realiseren.

De landhuizen en de monumentale boerderij liggen royaal verspreid over het plangebied op ruime kavels tot maar liefst 900 m2. Riant wonen aan uw eigen oprijlaan in de Laan van Rijn.

 

Alles bij de hand

Winkelcentrum Vleuterweide ligt op slechts drie minuten fietsen van Laan van Rijn. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Ook scholen en het uitgestrekte Máximapark liggen praktisch om de hoek. Nog geen vijf kilometer verderop bevindt zich Leidsche Rijn Centrum met zijn uitgebreide winkelaanbod. En natuurlijk bent u ook zo in de prachtige binnenstad van Utrecht. Eind 2017 is deze stad door Unesco benoemd tot ‘City of Literature’, daarmee is Utrecht de eerste Nederlandse stad met deze prestigieuze titel. In het historische centrum vindt u alles wat u zich maar wensen kunt op culinair en cultureel gebied. Laan van Rijn is via de A2 en de A12 uitstekend bereikbaar.

 

Details

Oppervlakte: 225 m2 Kaveloppervlakte: 700-900 m2 Bedrooms: 5 Bathrooms: 2 Verkoop: 2018

Kenmerken

Contacts

Thea de GrootBekijk al mijn projecten
Makelaar
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Of interesse in een project? Neem gerust vrijblijvend 
contact met me op.
06 - 21801717 020 - 4233015
Nicolaas Witsenkade 40, 1017ZV Amsterdam
Contact Thea de Groot