TIEN BIJZONDERE VRIJSTAANDE VILLA’S: Het kleinschalige project Parkzichtlaan bestaat uit tien exclusieve vrijstaande villa’s. Zes woningen liggen aan de gelijknamige laan en vier aan een binnenhof daarvan. De klassiek eigentijds vormgegeven villa’s zijn voorzien van markante zadeldaken met grote overstekken.
Verder springen de kleuraccenten in het metselwerk, de franse balkons op de verdiepingen en de zijuitbouwen met daarop de royale balkons in het oog. De woningen staan op mooie kavels van circa 290 tot ca. 460 m2. Zes kavels grenzen aan het water. Alle woningen hebben een garage en één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
De woningen zijn “all electric” en dus zonder gasaansluiting en zijn standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. Door te kiezen voor extra zonnepanelen is het zelfs mogelijk om de woning nul op de meter te maken.

Omschrijving

Je beschikt over een leefruimte van circa 167 m2. Op de begane grond beschik je over een fantastisch woongedeelte van bijna 60 m2 met een royale living en dito halfopen keuken.
De eerste verdieping is standaard uitgerust met drie slaapkamers, een compleet ingerichte luxe badkamer en een separaat toilet. Op zolder is ruimte voor nog eens twee (slaap-) kamers.
Deze basisindeling en de plattegronden dienen slechts ter inspiratie, want dankzij het skelet bouwsysteem is de woning zowel aan de buitenkant als binnen eenvoudig en doeltreffend aan te passen aan jouw wensen.

Optioneel is het mogelijk te kiezen voor extra oppervlakte door een (extra-) erker, een uitbouw op de begane grond of een dakkapel. De mogelijkheden verschillen per kavel.

Meer informatie op: www.parkzichtlaanutrecht.nl

Details

Oppervlakte: 167 m2 Kaveloppervlakte: 290-460 m2 Garages: 1 Verkoop: - IN VERKOOP - Vrijstaande villa's: 10

Kenmerken

Attachments

Contacts

Thea de GrootBekijk al mijn projecten
Makelaar
Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Of interesse in een project? Neem gerust vrijblijvend 
contact met me op.
06 - 21801717 020 - 4233015
Nicolaas Witsenkade 40, 1017ZV Amsterdam
Contact Thea de Groot